Hoşgeldiniz ziyaretçi! [ Giriş yap

Kocam başka erkekler ile sikiştigimi biliyor

seks hikaye, sexs hikayeleri Ekim 30, 2017

Merhaba once biraz kendimi anlatmak istiyorum .. ben 41 yaşında ve 5 yaşında çocuğu olan bir anneyim . aynı zamanda hemsire olarak çalışıyorum .sakin biri gibi görünsem de  kocama, seks odaklı bir dövüşçüyüm. Çocuklarım yemek yedikten sonra banyo yapar ödevlerini bitirip yatarlar .daha sonra kendi kişisel hayatım başlar evimde ..kızışmış amcığımı rahatlatmak için farklı erkekler ile yatar ve unun keyfini çıkartmayı da cok iyi bilirim .kocaman kayan bir penisin sürtünmesi için kıçımı titreşirken hissettiğim günlerim var ve bunların devamından da eve sikilmiş bir kadın olarak gelip bir de kendimi kocama sunuyorum .. onu da düşünmem gerektiğini unutmayın lütfen .. Bazıları beni delirtebilir, bazıları beni kirli bulabilir, ancak bu insanlar genellikle bayanlar oluyor çünkü erkekler beni seksi buluyor . . Bir gece arkadaşlarımla çıkarken bir yerel markette dolaşıyorum ve 20’lerin başında olan adı semih olan bir  erkekle tanıştım. Gözlerimin içindeki değişimi hissediyorum ve büyümemi başlatıyorum. Semih  sarışın, mavi gözlü, ve oldukça çekici bir erkek ve pek cok kadını becermiş gibi deneyimli gorunuyor bana .  Ben çok ileri gidiyorum ve “gidip sikebileceğin bir arka oda var mı” diye soruyorum. Şoka girmiş gözlerle bana bakmış olsada kalkan skini pantolon üzerinden görmek hic de zor değil . . Beni elimden  çekerek alıyor ve beni arka duvara yasladığı bir arka odaya götürüyor ve ellerini elbiselerimin üstüne hafifçe ovuyor.  Ellerini alıp bacaklarımın kenarlarına kadar uzatıyorum ve eteğimi yukarı itip elini ıslaklığı bekleyen bacaklarım arasındaki sıcak noktaya koyuyorum. Sonra onun kaya gibi  sert sikini çıkarıp  dudaklarım ile dibini bulana kadar ağzıma basıyorum . Dudaklarımı etrafıma sararken ve ağzımdan emmek suretiyle alabildiğince boğazıma kadar bastırarak ifadeyi görmek istediğim için dilimin çevresindeki yüzünü yukarı bakarken onun sikinin başında dolaşmaya başlıyorum .  Ağzımda saksoya başlamadan önce duruyorum, çünkü benim kendi planlarım var. Ben duvara dönük olarak ayağa kalkıyorum ve beni yala diyorum… dizlerine düşüyor ve arkasından amımı yalayarak yemeye başlıyor.  Uzun süre alamıyor çünkü boşalmak için can atıyor. Ayağa kalkıp sikini elime ile sulanmış amcığıma itiyor Eteğimi indirip ona hızlı bir öpücük veriyorum ve “teşekkürler, seni tekrar gorcem diyerek yanından ayrılıyorum .Eve döndüğümde kocam beni bekliyor …..bana bakıp yine sikişmeden eve gelemedin mi diyerek beni sikilmiş amcığımdan bir de kocam sikti. .

 

4382 gösterim, 0 gün

Kocamı vipratörümle yakaladım

seks hikaye, sexs hikayeleri Ekim 30, 2017

Seksi  yapmayı severim, ama kendime dokunmayı seçmek zorunda kalsaydım ve kocamın benim için yapmasına izin vermiş olsaydım sanırım sık sık yalnız kalırdım . 20 yıllık evli bir bayan olmama rağmen  kocamın seks esnasında ne istediğim veya ne sevdiğimle alakalı en ufak bir fikrri olduğunu sanmıyorum ..cok kucuk yasta ailelerimiz tarafından evlendirildik ve kocamın kotu seks hayatını hic yüzüne vurmadım . gururunu incitmek istemedim, seks oturumlarımda hiç gelmedim ve bana dokunacaklarını gösteren daha önceki girişimler beni moraran bir klitoris ve  çürük bir ego ile terk etti,  ve bundan sebeptir ki benim cinsel hayal kırıklığı olmuştu .. bende kendime yeni bit yöntem geliştirdim ve kocam ile seks yaptıktan hemen sonra kocam koşar  vaziyette banyoya gider ve hemen duş alırdı.. ben de o gider gitmez çabucak ve sessizce kendimi orgazm haline getirdim. Bir yıl benim gizli mastürbasyon operasyonumu kocamın duştan erken çıkıp benim kendimden geçtiğim ana denk gelmesi ile son buldu ve bana  Ne yapıyorsun?”dedi .. o an benim nefesim kesilmiş ve izlerimi kapatmaya çalışıyordum ama bunu anlamak mumkun bile değildi ..Şaşkın görünüyordu, ancak açıklamamı kabul etti. O sene yas günümde derdimi paylaştığım bir arkadaşım bana vibratör hediye etmiş ve bende rahatlamak için kocamdan hemen sonra onunla devam ederek nokta atışı yapmaya başlamıştım .Onun armağanını seçkin bir tavırla kabul ettikten sonra artık  cinsel tatmin benim sorumluluğumdaydı. Konu hakkında Hiç konuşmadıysak da, kocamın  o zamana denk boşalamamış olduğumu bildiğinden eminim. Eline alıp incelediğinde bile tepkisiz kalıp bana sadece cocukların göremeyeceği bir yere kaldır demesinden başka  bir cümlesi olmadı konu ile ilgili .

4924 gösterim, 0 gün

Ofise gelen kızı siktim

sexs hikayeleri Ekim 28, 2017

Merhaba, ofisime karşı çalışan bir kızla olan gerçek hayatta cinsel tecrübemi yolluyorum. Hikayemi başlatmaya başlayalım, o bana karşı karşıdaki ofise katıldığında . hemen kendisi ile dialog kurmam gerekiyordu cunku kacırılmayacak kadar güzel ve seksi bir bayandı ve bizim bina da cok çapkın olduğundan acele etmem gerekiyordu . oldu, ancak bir gün Temmuz 2008’de yalnız kaldığım bir arkadaşım olmasını istedim, ama o bana reddetti ve onun tamam dediğini ve hücresini de aldığını söyledi .Ona sinema teklifi yaptım  ve kız kardeşi ile birlikte sinemaya götürdüm ve  tamamen boştu, yaklaşık 20 kişiydik sadece koltuk alıp film izlemeye başladık. Film arasında ellerini ovuşturmaya başladım ve ellerim göğüslerine gitti ve meme uçlarına kadar dokunmaya ve hissetmeye çalıştım . bana sesini çıkarmadığından ve kız kardeşi de yan oturmuş filme dalmış olduğundan cesaret alarak memelerini daha sert sıkmaya  ve okşamaya başladım . her dakika eli memesinde ve dudaklarım dudaklarındaydı ..film bittikten sonra kız kardeşi yanımızdan ayrıldı sonunda ve benim eve geçtik . direk kucağıma alıp hemen üst kısmını çıkartıp memelerini emmeye başladım . seksi bir peri kızı gibi ben emdikçe kucağımda zevkten inliyordu. tamamen çırılçıplak kaldığımızda utanma ifadesi dhi vermeden hemen sikime yapışmış ve emmeye başlamıştı . benim jiletim ile amını traş etmemi ve sonrasında da yalamamı söyledi ..ben emri yerine getirmenin ve amcığın tadına bakacak olmnın verdiği rehavet ile görevimi tamamladım .. kaymak gibi olmuş olan amcığı ağzıma sürte sürte yalatıp emdirmeyi hatta dilletmeyi başardı . onun amının dar kapaklı amcığı cok ilgimi çektiğinden hemen sırt üstü yatırıp bacaklarını omzuma alarak köklemeye ve köklerken de memelerini avuçlayıp sıkmya başladım. Zevkten gözü dönmüş şekilde inliyor ve kulağıma devamlı devam et devam et diyerek sehvet çığlıkları atıyordu tüm  amcık sırılsıklam olduğundan vıcık vıcık sesler geliyor ve beni de coşturuyordu bu sesler . daha sonra karınının altına yatık koyarak götünün tamamen kabak gibi açmasını sağladım ve kendi elleri ile ayırmış olduğu yanak götünden kaydırarak göt deliğine kadar bastım sikimi .. taşaklarım sokup cıkartıkca  götünde şak şak diye sesler çıkarıyordu … göt deliğinde taşacak kadar püskürterek boşaldım .  bi kazc posta daha siktikten sonra evine bıraktım. Karşı ofiste olduğundan cock yakınım ve arada depomuzda da cakma operasyonları da yaşamıyor değiliz ..

6307 gösterim, 0 gün

Şişman kızı tatlı ile kandırdım

seks hikaye, sexs hikayeleri Ekim 28, 2017

Merhaba ben bir kadının ne kadar güzel olduğu ile değil ne kadar seksi ve çekici  olduğu ile ilgilenen bir insanım .. bu yüzden pek cok güzel bayanı seksi bulmadığım için reddetmişliğim vardır.. bizim fırıncının tombul kızı bildiğiniz obeze yakın ama bana inanılmaz çekici geliyor .. insan  o konuşurken ağzını sikmediğini düşünemez bana kalırsa… benim onu beğeneceğimi sanmadığımdan bana karşı bir ilgisi yoktu ve ara ara bana abi demşliği bile vardır .. babası yokken fırında kasaya kendi geçer ve habire bir seyler atıştırır . .bende bunu bildiğimden ve baklava ustası olduğumdan onu bizim dükkana davet ettim bir gün . o da baklavayı duyunca hemen kabul etti ve peşimden geldi. .ordan burdan derken bir den ona eger baklava yemek istiyosan once benim baklavamın tadına bakacaksın diyerek kalkmış olan aletimi gösterdim ona .. once mırın kırın dese de kalkıp gitmemiş şakaya vurdum sanmıştı ama en cok ciddiydim .hemen tezgahın arkasına geçip koca götünü avuçlamaya başladım şdaha once böyle bir olayla karşılaşmadığı ve erkekler tarafından da ilgi görmediği için şaşırmış olmakla birlikte cok da hoşuna gitmiş olmalıydı ki sesini çıkarmıyordu bile .. gotunun yanaklarının arasında resmen elim yok olmuştu ve ben o yok olan yere sadece elimi değil sikimi de sokmak istiyordum . kaldırıp sıyırdım kilodunu ve domal biraz diyerek bacaklarını bükmesini istedim.. memeleri bile kavun gibi olduğundan tezgah arkası bu etkinlikten dolayı yıkılacak gibi oldu ama enim gözüm dönmüş olduğundan umursamadım ve kalkan sikimi amcık deliğine yolladım ..sıkı ve patlamamış olan amcık sanki ucunda bekler gibi hemen kanamış  ve kan bacaklarından süzülmeye başlamıştı …bende olan oldu diyerek allah ne verdiyse dibine kadar  kökledim .bir baktım ben onu sikmeye çalışırken o tezgahtan bir baklava kapmış götürüyordu bile ..ben de onu götürüyordum ayak üstü ve bu umrunda bile değildi.. ara  ara bana uğra sana baklava ikram ederim diyerek gönderdim fırına ve bana mesaj atmışş .. bi amcık 3 baklava ie ödenmez zdiye .sanırım seker onn tıkalı damarlarını açıp sikildiğini anlamasını sağladı . .

10374 gösterim, 0 gün

Sexsi Tren Yolculugu

seks hikaye, sexs hikayeleri Ekim 26, 2017

Patronumdan bir telefon geldi ve acele Ankaraya çağırıldım. acele yola çıkmam gerektiğinden bir kac parça eşya alıp hemen tren istasyonuna yollandım .Bir gece yolculuğu olacaktı. Trenin acelesi, tatil mevsimi olduğu için dayanılmazdı ve bütün aileler genel bölmeye yerleştirildi. Ben genel bölmeye nasıl girdim ve birbirine bakan iki rıhtım arasında duracak bir yer buldum Yavaşça bölme sıkışmıştı ve tren devam ederken uykulu hissetmeye başladım. Trenin durdurduğu her istasyonda, daha fazla insan giriyor gibi görünüyordu ve yolcuların sürekli girmesi ve bagajlarını ve çocuklarını önceden sıkışmış dolabında ayarlamaya çalışmasıyla düzgün durmak giderek daha da rahatsızlaşıyordu. Bu arada dirseğimin yumuşak bir şey olduğunu hissettim ve etrafıma döndüğümde arkamda duran güzel bir bayan gördüm. Göğüslerini sıktığımın farkında olarak utangaç bir mırıldandı ve utangaç bir görünümle ona boşluk bırakmaya çalıştı. Bana sadece anlayışlı bir gülümseme verdi ve arkasında biriyle konuşmaya devam etti. Yirmili yaşlarının başında olmalı öpüşülmek için yaratılmış olan dudaklarla, tam göğüslerle ve harika figürle bakmak gerçekten güzeldi. Anladığım kadarıyla ailesi ya da arkadaşlarıyla  seyahat ediyordu. Bir süre sonra yine koluma yumuşak bir şey geldiğini hissettim ve döndüm ve bana karşı tamamen bastığını gördüm. Bu sefer hareket etmedim ve keyif aldım. Bana bile bakmadı. Bir süre sonra dirseğimi yavaşça göğüslerini ovmak için taşıdım ve düzenli aralıklarla bunu yapmaya devam eden herhangi bir tepki bulamadım. Yaklaşık bir saat sonra tren bir istasyonda durdu ve birkaç yolcu, kendisine nezaketle teklif ettiğim bazı koltukları boşalttı. . Bir süre sonra yavaş yavaş bana karşı destek verdi ve torbayı tutan elime karşı kıçını hissedebiliyordum. Etrafına baktım ve kimsenin bize dikkat etmediğini ve gece olduğunu ve tüm yolcuların uykulu hissettiğini farkettim. Aniden omzunun üzerinden baktı ve küçük bir gülümsemeyle bana farkında olduğunu ve kasten bunu yaptığını fark etmemi sağladı. Ben yavaşça avucumla kıçına yasladım ve onları merak etmeye başladım. Kıçının eti sağlam ama yumuşaktı. Artık penisim  çok sertti ve pantolonumdan çıkmaya çalışıyordu. Birden tren başka bir istasyona girdi ve üst rıhtımdaki bazı yolcular trenle indi.  Bir süre sonra ipucu aldı ve sanki uyuyordu sanki bana karşı yaslanmış gibi davranıyordu. Bu, sağ göğsünün sağ avucumda kare şeklinde gelmesine neden oldu. Göğsüne kulak misafiri etmeye başladım ve bir süredir genç bedeninin yayılışını beğendim. Sonra aniden oturup etrafına baktı, sonra bir battaniyi el çantasından çıkarıp etrafına sardı. Aniden neden bunu yaptığını anladım ve aynısını yaptım. Artık kimse ellerimizi kendi battaniyemiz altında göremiyordu. Şimdi daha maceracı oldum ve kollarımı battaniyenin altına uzattım ve göğüslerinin sırayla çevirdiğini ikna ettim. Sonra elimi bluzunun ve ipek sutyeninin içine soktum. . Dokunduklarımın altında memeleri  sertleştiler ve büyüdüler. Şimdiye kadar çok heyecanlıydı ve solunumu algılanabilir derecede hızlı ve pürüzlü hale geldi. Sonra elimi bluzundan çıkardı ve karnına aldı. derin nefes aldı. Boylece eteği ile kilotu arasında bir boşluk yaratarak parmaklarımı  zaten ıslanmış ipek külotuyla karşılaştırdı. Sonra parmaklarını külot arasına soktume ıslak ve kaygan temiz tıraş olmuş dolgun kabarık dudakları bulunan amını  buldum. .yavaş yavaş mastürbasyon yapmaya başladım. Bir süre sonra sular seller gibi elime boşaldığın hissettim .. birkaç dakika sessizce oturdu. Daha sonra elini battaniyenin altına bacaklarımın üzerine uzattı ve fermuarımı açmaya başladı. Sonra elini pantolonumun içine soktu, şortumun bel bandına indi ve şu an bir kayalık kadar sert penisimi eline aldı. Serin ve yumuşak ellerinin dokunuşu cennetti. Sonra pantolonumdaki boşluğa penisimi çıkardım . Oldukça uzman biriydi. Bütün bunlar devam ederken, yolcularımızın battaniyesindeki eşyalarımız bölmenin içine giren şeyin farkında bile değildi. Gelmek üzereyken, diğer eliyle çantasından bir mendil çıkardı ve battaniyenin altına çektiğim ilk jestini yakalamak için penisimin üstünde örttü. Tüm bu etkinlik ve heyecandan sonra sallanan bölmede birbirlerine yaslanarak uyuduk.Gözlerim birkaç saat sonra açıldığında yanımda olmadığını ve indiğini gördüm .O zamandan beri her seyahatimde son karşılaşmanın tekrarlanmasını umut ediyorum. Hala arıyorum …

 

4358 gösterim, 0 gün

Sevgilim ile sex oyunumuz

seks hikaye, sexs hikayeleri Ekim 20, 2017

Metin o günün erken saatlerinde gönderildi, görevden alındı, özgür olacağını biliyordu.”Ben boşaldığımda onu tadabiliyor olacağım kıçımı yukarıya sokarım” dedi. Böyle bir mesajın onu rahatsız etmemesi için döngüsünde doğru yerdeydi. göreceğiz.Cevap geldi.”Ne zaman.”Ah!! Haklıydım, eşim gece yarısına kadar çalışıyordu, bu yüzden bugün mükemmel olacaktı.”Bu gece, spor salonunda bitirdim ve orada olacağım.” Geri gönderdim.”Tamam” cevabı muydu?Bir duş ve bazı sokak giysileri güzel bir Kırmızı için bir şarap dükkanı ziyaretini izledi ve yolumdayım.”Beş dakika sonra” gönderdim.”İyice girip kilitlenin.” Diye yanıt geldi.Ne bulacağımı bilmiyorum, koltukta değil, yürüdüm ve merdivenin tepesinde durduğumda yürüdüm, şimdiye kadar gördüğüm en yüksek lanet topukluktaki seksi güzelliğin bir vizyonuydu. Askılar ve çoraplar, ipeksi üst ve kırmızı, parlak kırmızı ruj. Şişeyi gördüBirkaç bardağı kaptım ve onu selamlamak için yarıştım, kolumun küçük vücuduna sarılıp en derin tutkulu öpücükle rujunu bulaştırdım.”Harika görünüyorsun” iltifat etti.Onu yatak odasına kadar izledim, istekli, gösterdiğine çok hevesli ve fark etti.”Bunu gerçekleştirebilir miyim?” Diye falcı kasıkıma baktı. Yatağına tırmandı ve geriye yatırdı, koyu kırmızı bir Bask giymişti ve tanga takıyordu, şişeyi kırdım ve ikisine de bir bardak döktüm. Saniyeler içinde soyundum, giysileri düzgün bir şekilde katlanmıştı. Benim büyükçe erotik aleti görmek düz, ancak o orada olduğunu biliyordu, ancak bakışları kaçınılmalıdır. Yanındaki yatağa tırmandım ve kırmızı içtim. Yatağının altına uzandı ve “Bit’s” (Vibratörler, Kırmızı Şerit, Manşet, Bebek Yağı, Zincirler, Ben Wha topları) kutusu çıkardı.”O zaman sen buna ihtiyacın olacaksın.” Dudaklarında gülünç vardı.Bunun bir oyun olduğunu biliyorduk ama sonuç taşa yerleştirildi.Bardağımı bitirdim ve kalçalarından tırmanıyordum, ince, kocaman çerçevemde küçüldü, yüzümü elimde tuttum ve ona söyledim.”Seni tecavüz edip, kırılmış ve boğazlı bırakacağım” dedi. Yorumumu güçlendirmek için yanağıma tokatlamak zordu ve yüzüme bir yumrukla misilleme yaparak beyaz yorgan örtüsünün üzerindeki kırmızı kalıntıları bir kar üzerinde kan sıçradı.çabucak parlak kırmızı dudaklarını susturarak, ısırıp ağzını salladı, boynunu tutarak boynunu öptüm. Parmak yalancı göğsümden geçirerek parmaklarımı nemli kedi dudaklarına doğru koşarak, tanga rengini bir tarafa çekerek klitorisine ulaştı. Parmağımla hafifçe ovuşturarak yavaşça ve metodik bir masaj yaparak bir parmağını içeri itip ağzından bir nefes almasını sağladım. Sürekli öpüşme yaşları sürtünme ve parmak izlerini takip eder. Ara sıra ıslak bir parmağını amcık deliğine ve sonra geri çekiyorlardı.Onun ıslaklığı davetkâr geliyor. Ben bacaklar arasında dizlerim olsun, her iki elinde tıraş al onu ve ıslak şişmiş taze mumlu amcığı maruz ayrı gözyaşı, o orada olacağımı biliyordu. Sonra uyluklarını kapatıp açın ve beni de çekin. Ellerim kıç yanağının altında ağzıma kadar kaldırıyorum, dilimi onun içine göm, klitorisini ısırdım. Dilini kıçından klitorisine kadar çalıştır ve kaba ve vahşice geri getir. Elini kel kafamın arkasına sarar ve beni onun içine doğru çekti. Yüzüne ve dudaklarına geri dönüyorum, yine rujla kırmızı renk alıyorum. Yüzümü kendine tatmak için yalıyor. Dudaklarını derin, tutkuyla, güçlüce vurdum, sonra geri çekildim ve yüzüne tükürdüm sonra yalayarak, yanakları boyunca uzun vuruşlar, sonra tekrar öpüştüm. kediğini parmaklıyor, klitorisini tokatlıyor, sonra tekrar tükürüp yalayıp birkaç kez patronu olduğunu göstermek için.Onu onun önüne geçiriyorum. Ellerini yüksek tutun, kartal yayıp boynunun öbeğini öpün, yalayın, tutun. Bedenini benimkiyle tutun, benim kalçalarım onun için zaten sert sikim amının dudaklarına yaslanıyor. Eğleniyor, hafifçe dolaşıyor. Zorlu bir mücadele girişiminde bulunur, ancak bu sadece benim horozumu içeri iter ve çekerim. Geri çekmeye çalışırken kıvranıyor ama geri duruyorum. Dilimi sırt üstü ortasından aşağıya doğru oynuyorum, sonra tekrar bu sefer ellerini bırakıp kıçının çatlağına iniyorum. Kalçalarını yüzüme kaldırıp, yanaklarından derinlerine gömerimce kaldırıyorum. klitorisini ovarken kıçını yaladı. O parmaklarıyla katıldı, dilim derin kıçından baş parmak kedi içinde ve klitorisini ovuşturarak, neredeyse tüm sıvınışını ellerimler oynayarak getiriyorum ve sonunda nerdeyse elimde patlayacak olan kalın aletimi amındın dibine gömüyorum.

 

3437 gösterim, 0 gün

Turbanlı kız arkadaşımı siktim

seks hikaye, sexs hikayeleri Ekim 20, 2017

Selam seks hikayesi okumayı seven arkadaşlar ..ben 25 yaşında  üniversiteli bir  delikanlıyım ve bu sene okulda son senem  .. daha once okulda pek cok seksi bayan arkadaşım oldu ama ben hiçi birini okulun en minyon ve türbanlı kızı kadar arzulamadım . okulun gediklilerinden olduğum için beni tanımayan ve ne kadar capkın olduğumu da bilmeyen yoktur sanırım .  bir gün dersten çıkıp almadığım ders notlarını arkadaşlardan dilenirken benim yanına sokulup bende vraalabilirisn dediğinde cok şaşırmıştım .. bu zamana kadar benimle belki toplamda anca 5  kelime etmeyen bu kızın tavrı beni şaşkına cevirmişt ive hemen atladım tabi  .. ben de madem oyle sana bi güzellik yapıp bu gün evine ben bırakayım seni diyerek ona jest yapmak istedim  oda tamam dedi. .akşam  kapını onunde buluştuk ve biraz uzak olan evine gitmk üzere arabama bindik .Doğrusu yol boyunca onunla 10 dakika bile olsa onun yanında olup  onun kokusunu hissetmek cok hoşuma gidecekti.zengin bir aileden geldiğinden ve ailesi sehir dışında oturduğundan buna ayrı bir ev tutmuşlar ve tek başına yaşıyordu.. mutaasıp olduklarından kızlarla yurtta kalmasını istemişler . bana madem bu kadar geldin gel eve yemek söyleyelim diyerek eve davet etti . hemen üzerin ,değiştirmek istedi .. değişip geliğinde o türbanlı kızın bir afet olarak gelceği hic aklıma gelmezdi .. koca dolgun memeleri sıkan dar bir bluz ve altına şort giymişti .. yemekler geldi yerken bile aslında onu gozlerimle yiyor ve her yanını süzüyordum .. bir den bana bana senin ne kadar çapkın olduğunu biliyorum dedi ve altan ufaktan kalkmaya başlayan sikimi avuçladı.. ufacık elinde birden kocaman olmuştu sikim. Bu kadar ufak bir dokunuşta bu kadar cabuk ilk defa ereksiyon olmuştu. Yanıma bir adım daha yanaştı ve balık etli bacaklarını bacaklarıma sürterek, bence artık aramızda  mesafe olmasın dedi ve mis gibi kokan tenini yanaştırıp dudaklarıma yapıtı.. ıslak ve sıcacık olan teni beni etkilemeye yetmişti bile ..uzun zamandır kızlarla olan  bir adam olduğum halde birinden bu kadar etkilendiğim daha once hic olmamıştı .. koca memelerini kendi eli ile cıkaraıp dudaklarıma sürttüğünde ne kadar doğru bir yerde olduğumu bir kez daha anlayıp hemen ben de emmeye ve ısırmaya başladım uçlarını ..zevk alında resmen kedi gibi altıma kaydı sikini sürt ama sokma dedi… bende kaydıra kaydıra hatunu zevke getirip kendinden geçirdim .devamında da kendi el ile açığı göt deliğine kaydırdı benim koca oğlanı ..o da bende rhtlayıp gevşedikten sonra 2 .partiye geçtik .

 

6951 gösterim, 0 gün

İlk Lezbiyen Denemem

sexs hikayeleri Ekim 20, 2017

Bu benim ilk hikayem. Umarım bu hikayeden keyif alırsınız .. cunku bunu yazmak için once bir cesareti toplamam gerekti .. En iyi arkadaşım ve ben başka bir yolculuğa çıkmak üzereydik. Yaz aylarında birkaç yolculuğa çıktık, bu yüzden birimiz bizden önce kalmamız için başkalarına evlerimizden önce evler için yeni bir şey oldu. O gece onun evinde kaldığımız için ertesi sabah tatil için erken ayrılmayı planladık. okula gidecek olan bizimle mezun olan bazı arkadaşlarımız vardı. Ve o benim gibi tek bir çocuk değildi, iki kız kardeşi vardı, biri yaşlı, bir tanesi yaklaşık bir  yaş  ondan daha gençti. Arkadaşım ve ben 23 yaşındaydık , ablası 24 kardeşi ise 22 yaşındaydı. İki kızkardeş birbirlerinin tam karşıtlarıydı. Biri cok fazla  parti sever diğeri de  daha muhafazakârdı; ve lise boyunca sadece iki erkek arkadaşı olmuştu.. o gece bana neler oldu bilmiyorum ama sık sık uyandım ve evde dolanmaya başladım .. kızların odadasından sızan ışık ve fısılıtılı sesler benim daha cok ilgimi vecekmiş ve merak etmiştim .. kesin dedikodu yapılır derken bir den kapı açıldı ve 3 kız kardeşinin ikisinin yatakta deliler gibi sevişmesine tanık oldum.. kapıda bulunan arkadaşım ise buna neden bu kadar şaşırdığıma aslında kendisinin cok şaşırdığın söyledi.. ben hayatımda 3 o kız kıardeş,m sevişmesine ilk kez tanık olduğumdan orda dana kalsamda kolumdan çekip aralarına aldırlar … be nde okeye 4.gibi katıldım.. yumuşak bembeyaz ten ve pembe uçlu dlgun memeler benimde ilgimi çekmişti…baktım herkes rahat ve bana da bulaşmaya başladılar bende onlara dokunmaya hatta memelerini emmeye başladım .dah aonce pek cok kez yarak yaladım ama amcık ve meme benim için de gayet güzel ve tahrik edici gelmişti. alelacele çırılçıplak kalarak yatağa girdim ..biri hemen elimi lıp amının üstüne koydu ve bu senin dedi.. bende bana ait olan kısım ie ilgilenip opmeye yalamaya ve emmeye başladım.. ben dilledikce o başımın altından ağzıma itiyor ve dilim icinde istiyordu … bende once yalayarak sonra da dilleyerek sikmeye başladım . .sonra yanda diğer ciftin bir eli meme ucumu yakaladı sıkmaya kendine çekmeye başladım. Sanırım donuşumlu olarak hepimiz birbirimizle sabaha kadar ilgilendik ve bende kız arkadaşım ve kardeşleri ile ik kez lezbiyen seks deneyimi yaşamış oldum .

 

2533 gösterim, 0 gün

Sevgilim Teknede Zorla Becerdi

seks hikaye Ekim 19, 2017

Sıcak bir yaz akşamı, güneş parlıyor, ancak gün boyunca olduğu kadar güçlü değil. Göldeki tek tek biziz. Kabinin çatısında yatıyorum ve çıplak derimi  okşayan akşam güneşinin tadını çıkarıyorum. Sırtımda döndüğümde, minik su kabarcıklarının bana ne kadar damlacıklarını fark ettim. Sonra ıslak, soğuk ama çok yumuşak bir vücut bana uzanıyor ve derin ve samimi olarak öptüm. Kendini iyi hissettiriyor …Birdenbire, teknede olduğum bu deli gibi çekici adam, öpüşürken gözlerimi birleştiriyor, kulağıma yumuşak bir sesle fısıldıyor. “Hareket etme, endişelenme. İstemediğin hiçbir şeyi yapmayacağım “dedi. Oldukça yalan söylüyorum ve bırakmaya çalışıyorum. Her neyse, başlangıç ​​çok güzel ve beni kolayca heyecanlandırdı bu egzantirk durum. Şimdi ben ilk önce sağ elimde, ardından sol bilekte, sağ ayak bileğinde ve son olarak da soldaki ayak bileği iplerinde hissediyorum ki bu da dikkatli bir şekilde düğüm ve nihayet geminin küpeşte bağlıyor beni.  Bağ çok sıkı değil, hala bir şeyler taşıyabilirim. Yine de ben onun merhametindeyim ve hissetmek hoşuma gidiyor.Yeni bir deneyim olması garip, ama aynı zamanda çok güzel ve ona güveniyorum. Bundan sonra ne olacağını görmek için sabırsızlıkla bekliyorum.Hiçbir şey göremiyorum Bu çok heyecanlı. Beni öpüp, yağlayacak, benimle oynaşmak veya  üzerime düşüp beni deliler gibi becerecek mi isteyecek? Solunum daha çabuklaşıyor ve heyecanımın saniyelerden saniyeye gittikçe artması bekleniyor. Sonra çıplak derimde sıcak nefesini hissediyorum. Beni nazikçe öptü, sonra dili milimetre ile milimetreye kadar yavaşça kulağıma dolaştı. Fısıldıyor, “Seni seviyorum. Seni becermemi isteyene kadar seni deli edeceğim! “Beni nazikçe ısırıyor, ama kesin olarak boynumu ısırıyor. O tomurcuğa ulaşıncaya dek öpüşerek her milimetre aşağı doğru yürür.  O Göğüslerime masaj çekerek ve bunları dönen ve oldukça sert ve sağlam olana kadar onlarla oynamaktan buyuk keyf alıyor ..Bu beni çok heyecanlı kıldı. Hafifçe inlemeye başlıyorum. Göğüslerimi birer birer ağzımdan alıyor, sıkıca emiyor, dişleriyle tutuyor ve onlara çekiyor. Oh evet, göğüslerimi ve tomurcuğumu yağdığında seviyorum. Evet, bu beni gerçekten azdırıyor.O dönüşümlü benim ile iken göğüsler bu arada meşgul, ikinci el sıkıca koruyucu mağaradan şehvet ile oldukça nemli ve sıcak çıkıntı aşkım inci yolunu bulmuştur. Parmakları onu hafifçe sarıyor. Baskı parmağı ile orta parmak parmağı arasında ileri ve geri boncuk yapmaya başlayıncaya kadar basınç giderek artıyor.Gittikçe daha ıslak hale geliyorum zevkten. Aşk mağarasından damlayan olduğunu hissedebildiğim için çok azgınım. Parmakları dolaşırken, baş parmak aslında kıçımın altına topraklar- G noktamda dolanarak hissettim kadar içeri giriyor. Ne mutluluk. Sıcak, soğuk, süper soğuk bir his. Tüm bedenim  titremeye başlıyorum.”Evet bebeğim, daha sesli. Bırak gitsin. Seni ne kadar azgın hale getirdiğimi duymak istiyorum. Bu beni çok sevdiğini duymak için azgın yapar. “sonunda sanatın tüm kurallarına göre beni yalamaya başlıyor; artık geride tutamıyorum ve sıcak penis suyu ağzıma sıçramasına kadar. Yalama devam ediyor ve onu ağız benim kedi suyu enjekte etmek için durmuyor. İkimiz de iniyoruz. Sonunda artık dayanamayacağımıza ve beni almasına yalvarana kadar kendimizi kandırmaya devam ediyoruz … “Siktir beni, az kalsın. Kahretsin. Senin sıcak koca aletini benim içimde derin hissetmek istiyorum. Seni istiyorum. “içimde defalrca gelip giderek bana pompalayıp en dibime kadar döllerini boşaltınca beni bağladığı yerden çözüyor ..

 

 

24595 gösterim, 0 gün

Sinemada Seks Hikayem

seks hikaye Ekim 18, 2017

36 yaşında, mutlu bir şekilde evlenmiş & iyi durumda olan bir bayanım. İki çocuğum var ve kocam tüccar donanmasında. Ancak, anlatacağım bu olaylar, hayatımın erken bir evresindeyken, hala öğrenciyken ve çok bekardı. İyi bir öğrenciydim ve sıklıkla sınıfın üst sıralarını taşıyordu boş zamanlarım üniversite kütüphanesinde ya da romanları okurken sık sık harcardım. Sessiz ve içe dönük tipten daha fazlasıydım Bir gün, otobüs durağında bekliyordum – Sonra yolun karşısında, bir sinema salonu gördüm ve aniden, otobüs durağında gereksiz yere beklemek yerine bir film izleyip gitmeyi düşündüğüm bir dürtü gördüm. Sabah gösteri filmi taraması yapılacaktı ve çabucak gidersem 9.45 şovu yakalarım. Bu kesinlikle otobüs durağında aptalca beklemekten daha iyi bir alternatifti. Yaklaşık 10 dk sonra bir adam geldi ve sağımda yanımda oturdu. Onunla birlikte bir evrak çantası olduğu için orta yaş ve bir ofis tipi gibiydi. Neden yanımda oturduğunu merak ettim, boş koltuklar dolaşıyordu. Biraz koltuğuna oturur, biraz öksürür, bacaklarını kesip çapraz açar ve onu görmezden gelmeye karar verirdim. Eli kol dayamın yanındaydı ve dirseklerim hafifçe çok dokunuyordu. Daha sonra bir şeyin ayağımı dokunduğunu hissettim & adamın bacağını gerdiğini ve ayağıma rahatça dokunmuş olduğunu fark ettim. sonra ayağımı biraz uzaklaştırdım .Ancak birkaç dakika sonra ayağımı tekrar doğal olarak dokunduğunu hissettim ve sinirlilik duygusu ile kasıtlı olduğunu fark ettim. Bu konuda sinirlenmeye başlıyorum, ancak ayağımı daha da uzaklaştı. Önümüzdeki 10-15 dakika boyunca her şey yolundaydı ve filmin keyfini çıkarıyordum. . Dirseğime bir miktar baskı yapıldı ve dirseğimi dışarı çıkarmadan baskı azaltıldı. Bu 2-3 kez daha oldu & sonra dirseğinin bir çeşit ritimle hareket ettiğini hissediyordum. Bu birkaç dakika devam etti . o sürtünme ve dirsek kapalı & ben ne yaptığını merak ettim  ve sinsice sağa baktım .. o yaragını çıkarmıştı ve nazikçe yukarı aşağı sallamaya başlamıştı (dirsek sürtünmesini açıklıyordu) Kalkacak mıyım ve başka bir yere gitmeliyim? Çok sinirlendim ve utangaç kaldım .. Ancak onu görmezden gelmeye karar verdim . beni rahatsız etmediği sürece, yapmak istediğini yapabileceğini düşündüm.  Birkaç dakika sonra sadece baktım Çok sert & dik ve gerçekten oldukça büyük  gorunuyordu. Goz göze geldik ama ben bir tepki veremedim . Birkaç dakika hiçbir şey olmadı, ama kalbim acımasız bir davul gibi çarpıyordu.   Yavaşça elini yukarı doğru tutuyordu & elimi elime koydum ve bacağımdan ittim. Elini çok sıcak hissettim. Birkaç dakika başka birşey olmamıştı & ekranda sertçe bakıyordum, zihnim karıştı ve sadece bir sonraki hamlesini bekliyordum aceleci bir şekilde okşamaya ve yavaş yavaş beni bacaklarımı yaymaya çalışmaya çalışıyordu. Ben buna direndim ve elimi uzatmak için tekrar elime koydum. Fakat bunun için hazırdı ve fark etmeden önce elimi tuttu ve sıkıca tuttu. Şundan şaşkına çevirdim & şimdi elimi hafifçe okşamaya başladı ve sanki beni rahatlatmaya çalışıyormuş gibi. Elimi uzağa çekmeye çalıştı, ancak onun kavrama oldukça sağlam oldu & sonra hızla elimi çekti & sıkıca tutarak sert sikinin üzerine yerleştirdi . elimi almış ve sikini sıvazlatıp ona sakso yapmamı sağlıyor bende uyguluyordum . sıcacık eli buyuk olduğundan kolayca memelerime dokuna biliyordu. dügme arasından parmak içeri girmiş gıdıklar gibi okşuyor bende koltukta kaymaya .ne yapacağımı bilmiyordum ve işlerin devam etmesine izin verdim. Yabancı da bunu tahmin ederdi ve hareketleri daha cesur ve sıkılaştırdı. Karanlıktan faydalanıp memelerimi cıkardı ve tam seçemediğim o sakallı yuzu ile mememi sıkıp emmeye başladı .. kalmış olan uçlarını ısırıp ceke ceke emiyordu.artık ben hic itirazsız emdiriyor ve tanımadığım adamın sikini oynuyordum … birden kasılıp avcuma boşalmaya başladı memem ağzındayken … sonra hic bir sey yokmuş gibi ben o halde yarım bırakarak sinemadan ayrıldı .

4877 gösterim, 0 gün

Annemin sexsi komşusu

avrupayakası escort Ekim 16, 2017

Harika bir öğleden sonra, annemin komşusu eve geldiğinde Ona kimsenin evde olmadığını söylemedim. İçeri girdi ve oturdu. Çok seksiydı ve her zaman onun için çektiğim saksodan haberi bile yoktu .sıkı bir elbise giyiyordu, bu da biraz tombul figürünü vurguluyordu. Ayrıca olağandışı bir şekilde bana bakıyordu. Sanırım evde kimsenin olmadığını zaten biliyordu. İkimiz de, ne olacağını biliyorduk. Odamıza girdik. İlk kez benden  yaşta büyük  bir kadınla seks yapmak beni gerçekten heyecanlandırdı. Dudaklarını öpmeye ve elbisesini çıkarmaya başladım. Elbiselerimizden çıktığımızda hâlâ tutkuyla öpüşüyorduk. Sonra sutyenini çözdüm ve yere düşmesine izin verdim. Büyük göğüsleri serbest bırakıldı. Onun meme uçları sertleşti. Onları ağzıma aldım ve emmeye başladım. Yatağa gectik. Külotunu çektiğimden. Onu am tıraşı vardı ve gerçekten keyifli görünüyordu. Ona indim. Kıvrımlarını ayırdım ve dilimi dilim içine sokdum. Onun ıslak amını yalamaya başladım. O zevkle inliyordu  Ben bir süre onun amını  emdim. Göğüslerini hissediyor  ve memelerini tutuyordum. Dikkatimi göğüslerine geri döndüm. Onları tekrar emmeye başladım. Bunu yaparken, ıslak amının  içine bir parmak taktım. Onu ritmik bir giriş ve çıkış hareketiyle parmakla tutuyordum. O coşkundu ve ağzımdan göğüslerini giderek daha fazla itiyordu. Parmak devam ettim  ve bir süre sonra boşalmaya başladı. Şimdiye kadar çok sık uğraşıyordum. Şortlarımı çıkardım ve sikim patladı. Elinde tuttu ve okşadı. Ağzına aldı ve çevresindeki dili döndürdü. Harikaydı. O zaman büyük bir iyilik ile benim sikimi emmeye başladı. Geri döndüm ve tadını çıkarmaya başladım. Onun amı zaten çok ıslaktı ve alet çok kolayca içeride kaymıştı. Ben sert ve daha sıkı ittim. Onun sıcak amını harika hissettim. Birkaç dakika içinde amcık sularının aktığını gördüm. Hala güçlü gidiyordum ve önümüzdeki 10 dakika boyunca becerdim ve suları hazırladım.. Kıçı iri ve yuvarlaktı. Yanaklarını öptüm ve kıçının çatalına dilimi attım. Parmağımın içine parmağımı kaydırdım ve suları parmaklarımın üstüne attım. Götünü düzgün bir şekilde yağladım. Kendimi arkasına yerleştirdim ve götünün deliğine ucunu koydum. Sert bir sekilde gidip gelirken götünde onuna koca memeleri hopluyor ve sanki benimle rritm tutuyordu .. yanan ateşli bedeninin havasını ilk götünden sonra da amından aldım … yılların uzman escort  bayanı gibi ne desem saniye de yerine getiriyor ve bir geyşa gibi itaat ediyordu… şimdi ben de sık sık komşu ziyaretinde bulunuyorum .

3677 gösterim, 0 gün

Kocamı Aldatoyordum escort oldum

avrupayakası escort, istanbul escort Ekim 14, 2017

İlk toplantımız, Eylül sonlarında oldukça terk edilmiş bir kampaydı. Karısına, işten bazı çocuklar ile hafta sonu boyunca balık tutacağını söylemişti. Kocama, kocası Afganistan’da olan ve hafta sonu bir şirkete ihtiyacı olan bir arkadaşım olduğunu göreceğimi söyledim. Koşulsuz olarak sevdiğim adama ne kadar kolay yalan söyledim çılgınca bir şeydi. Ama iyi niyetle gördüm sevindim. Buluşma yerimize  gittim ve sevgilim benim için bekliyordu. O geldi ve benim için araba kapısını açtı. En kısa sürede dışarı çıktığımda, bana baktığım anda memelerimin ne kadar sert olduğunu açıkça gösteren seksi küçük elbisemde yukarıdan aşağıya baktı. Nazikçe arabaya karşı itti ve beni öyle çok merakla ve öpücükle havaya soktu. Dizlerim zayıfladı ve külotlarımda sıcak ıslaklık hissi uyandırabilirdim. Beni aldı ve beni kampın içine götürdü. Boynumu öpüşerek benim bölünme hareketini ifade etti. Göğüslerimin üzerine elbisemi çekti veher yere tutkuyla masaj yaparak öptü. Nazikçe mememizi sıcak ağzına aldı ve diliyle okşadı. Her ne kadar yavaşça biliyordum, sırf zevkle inlendim. Ağzı göğsümün üstünde duran ağzının her saniyede sertleştiğini hissettim. Elbisemi yavaşça bedenime indirdi ve bir kenara attı. Beni yatağa attı ve midemi, uyluklarımı öptü ve külotlarımı dişleriyle çıkardı. O hafifçe benim dudakları öptü dilin ucunu hızla aralarında gizlice. Parmaklarını dudaklarını ayırdı ve dilini klitorisim üzerine vurdu. Dudaklarını klavyemize emmek ve yüzümü ıslaklığıma sürtünceye kadar ittiğinden dolayı daha çok inedim. Ona karşı çok zor geldim, çünkü kuru yalamayı bitirdi, gülümsedi ve “kusun çok tatlı, sonunda saatlerce dışarıda yiyebilirim” dedi. Onun penisinin ucunu öptüm ve çocuğumu elime alıp topları masaj yaparak, onu aşağı yukarı yalamaya başladım. Ağzımı ucun üzerine koydum ve onun emmeye başladım. O neşeli bir inlemesine izin ve başımı ileri geri rehberlik saçımı yakaladı. Boğazımın arkasına karşı onun kabarıklığını hissettim. O kadar zor geldi ki sıcak atışlarının tadını boğazıma indirdim. Beni dudaklarına çekti ve öptü ve dudaklarımda kendimi tattım. Beni sırtıma alıp çevirdi ve bacaklarını omuzlarına dayadı, sıkışmış penisini kolayca ıslak vajınamın içine soktu. Her bir itmeye yavaş yavaş başladı ve daha derine indi. Onu vücudumun en derin yerlerinde hissettim. O, daha sert ve daha hızlı daha hızlı itti. Birkaç saniye içinde geldim, ama içeride iki uzun sıcak saat boyunca iterek beni en az 8 kez boşa harcadı. Sonunda içimde zirveye ulaştığında, evrendeki en büyük hisdi. Bana tamamen doldurduktan sonra hafifçe çekti ve yanıma sarılıp beni bu kadar yakın tuttu. ve bumilişkimize kocam bi şekilde ögernmiş ve medeni bir şekilde beni karşına alıp sordgunda benda olan bıtenı analtım bana belı mıktarda para ve ev bırakarak boşadındık ve sevgılım ıle daha rahat bulusyorduk bı sure bole decam eddı sonrada gelmesı gıderek seyreldı hevesını almıstı bende umudu kesmıştim ama erkekside duramıyordum bir gun nete gezerken escort sitelerne denk geldım bırden aklıma guzel fıkır geldı ılan verıp sadece otelerde takılmaktı ve ilan verdim escort sitelerine  guzel de iş yapmaya başladım hem para akazanıyrum hemde doyasıya sexs yapıyorum kımseye baglı kalmadan istanbul escort sitesinden beni bulabılırsnız ataköy escort melda

2979 gösterim, 0 gün

patronum kızlıgımı bozdu escort oldum

istanbul escort, şirinevler escort Ekim 11, 2017

Merhaba arkadaşlar ben arzu .  meslek lisesi öğrencisi bir kızım ve staj için bir firmada çalışmam gerekiyordu .. bende evime en yakın yeri tercih ederek  bir yerde işe başladım . ak saclı bir patronumuz vardı yüz pek de gülmüyordu .aynı zamanda Kısa boylu ve göbekli bir adamdı .. bir gün benim bilgisayarım arızalandığından onun odasında calışmak zorunda kalmıştım .. bilgisayarında bulunan şifreyi tesadüfen denediğimde hemen acılınca içimde bir merak oluşup kurcalamaya başladım .. xxx diye pek cok resim ve video dosyası vardı .. açtığımda bunun patronumuzun siktiği kadınları kayda aldığı videolar olduğunu görünce cok şaşırdım .. o suratsız nemrut adam kadınları sikerken bana inanılmaz çekici gelmişti ..hemen kapattım ama izlediklerimi beynimden bir türlü de atamıyordum .akşamında servisini binadan gec çıktığım için kaçırdığımdan durağa doğru yurumeye başladım ve patronun araç yanımda durup beni eve bırakabileceğini söyledi .. bu kadar lüks bi arabaya daha once hic binmemiştim ve cok etkilendim bu hayat tarzından ..benimle konuşmaya çalışıyor ama ben yüzüne bakamıyorum . birden elini bacağıma atıp izlediklerin hoşuna gittimi deyince tepemden kaynar sular dökülse de ağzımdan ufacık evet sözü cıktı.. araba ile karanlık ve ıssız bir yere gittik ve durunca bana ac memelerini dedi.. bende bluzu sıyırıp sütyensiz memelerimi ortaya çıkardım … o koca adam biri bebek gibi eğilip memelerimi emmeye ve ufak ufak ısırmaya başladı.. o emdikçe benim amım sulanıyor ve bacaklarımı birbirine sürtüyordum  ..sonra  bir andan duru arkaya gec kilodunu cıkar dedi. .arabandın deri koltuklarının üzerinde kilodumu çıkarıp beklerken kapıyı acıp çıkardığı yaragını ağzıma verdi güzelce bi em bakalım diyerek taşaklarını tek tek ağzıma soktu .. ben emerken o da memelerimi oynamaya ve amcığımı parmaklamaya çalışıyordu .kızlığımı onun parmaklarında kaybettim ve daha sonra sikmeye başladı beni. Artık beni  öyle hızlı ve sert sikiyordu ki benim o ufacık memelerim  bile sallanıyordu. Kalçamı morartmıştı tırnaklarıyla birden geliyorum dedi. Üzerimde bir hayvan gibi böğürerek boşalmaya başladı .. sanırım  alışkın olduğ seyi ben de beni meraklandırıp heyecanlandıran sikişi almış oldum.. stajım bitti ama bir süre daha görüşmeye devam ettik ve benim ona olan ilgim azaldı..artık amımda patlak olduğundan yaşıtlarımla takılmayı cok daha fazla sever oldum .

2812 gösterim, 0 gün

şirinevler escort kızın hikayesi

istanbul escort, şirinevler escort Ekim 11, 2017

Selam arkadaşlar seks yapmayı çok seven bir erkek olduğumu cok iyi biliyorum … bu yuzden bazen olmaması gereken yanlışlar yaptığımda olmuyor değil hani.. elit bir semtte oturuyorum ve ekonomik  durumumda oldukça iyi.. yanii istediğim kadınla birlikte olabilecek kadar paraya sahibim .. ama canım benim hep yasaklara kaydığından para ile seks yerine macera ve fantezi peşinde koşan bir adam oluyorum .. ise gitmediğim gülerde evi home ofis kullanıyor ve evde takılıyorum .. yine bir gün evde takıldığımda kapıcımızın buyuk kızı bize annesi rahatsız olduğu için temizlie gelmişti . normalde annesi gelir her zaman .. oda benim şansıma diyeyim artık .dolgun kalçalı ve tombulca bir kız olsa da benim dikkatimi çekmişti .. yürüdükçe koca gotü eteğini sallıyor beni tahrik ediyordu .. ozellikle camları silerken sallanan o koca memeler nasıl gözümden kaçabilirdi ki . Onu sikmek için yanıp tutuşuyordum. Eteğinin bolda kalan bölümünü bacaklarının arasına sıkıştırmış ve yerleri eğilerek silerken birden gözümü karartıp üzerine coktum . o anda ne olduğunu tam anlamdan bana dönmeye calışırken ben eşofmanımın altından kalkan sikimi çoktan cıkarmış hadi bizi biraz eglendir sende seveceksin demiştim bile ..altımdan kaçmaya çalıştıkça bacaklarından kendime çekip eteğini yukarı sıyırdım.. altında bulunan klot nerdeyse babaanne tarzı bi çamaşır ve kesinlikle seksi felan değildi ama o an cok hoşuma gitmişti ..kocaman olan sikim elimde onun amına sürtmeye çalışıyordum oda benden kaçmaya .. zorla yerde diz cokturup arkasına geçtim ve korkma kızlığına bir sey yapmıycam dedim.. saclarından cekerek arkada kopek siker gibi kendime cektiğimde sikim hemen ait olduğu  yeri bulmuş ve kapıcının kızını ciyaklatmıştı  bile .. hala altımda kıpranıp kaçmaya çalışıyordu .onun kaçmaya çalışması bile cok hoşuma gidip hırslandırmıştı beni ..  yerlerde resmen sürünürcesine kaçmaya çalışıyor bende inadına çekip basıyordum yaragı dibine kadar .. sonunda dayanamayıp eger bir daha kaçmaya çalışırken yaragı amına yiyip kendini patlattıracaksın demek oldu ve sanki sihirli bir kelime gibi onu sakinleştirdi … belki korkuttu demek daha doğru bir tabi olur .. o durulunca bende daha rahat  hareket etmeye başladığımdan hem götünü sikmeye hem de memelerini avuçlamaya başladım .. dolgun memeler elimin altında resmen hopluyordu ben ona kökledikçe . bir süre böyle gel git yaptıktan sonra göt deliğine boşaldım ve yanından kalktımm .. götü sikilmekten resmen kıpkırmızı olmuştu .  aramızda anlaşma  yaptık ve benim canım çektiğinde onu bir bahane ile eve çağırıyor ve eline 3-5 para verip götünü sikerek gönderiyorum ..ama hic bi sikişim ona zorla tecavüz etmem kadar keyifli olmuyor artık .

2367 gösterim, 0 gün

İstanbul Escort Bayan Tecavüzünü Anlattı

istanbul escort, istanbul escort bayan Ekim 9, 2017

“Kıpırdama”Neredeyse deriden dışarı atlıyorum, ama sonra duruyor, arkamda çıkan sese itaat ederek duruyorum Çılgınca kalbimin vuruşunu hissediyorum ve korkuyorum da duyabiliyor. Bakkal torbalarım bıraktığımı ve içeriğini yere döktüğünün farkındayım. Bütün bedenim uyanık ve duyularım her zamankinden daha fazla duyarlı ve biliyorum bir şey koptu duydum.  Kadın sesi sadece bir ses olmaz: Ben onun ellerini benim bel aşağı geliyor hissediyorum. Dudaklarımdan sıkarak istanbul escort bayan sıkışıyor. Hafif bir titreme vücudumda belirir ve o zaman korku hissetmeye başlarım.Çantamda bir el koydum ve anahtarları bulmaya çalışırken, cep telefonu, şarj cihazı, ruj, kalem ve eski biletlerden dolandım. Eller bedenimi, hiçbir şeye benzemeyen şekilde titremeye devam ederek titrekleşime neden olurlar. Anahtarlarımı buluyorum ve beceremiyorum, onları ellerimden atıp birkaç saniyede kapıyı açana kadar kilitlemeye koymak için birkaç girişim yapıyorum. Beni içeri itti ve kapıyı çarptı.Çığlık atmak istiyorum, çok güçlü, ama boğazda beni engelleyen bir düğüm gibi hissediyorum. Beni duvara itiyor, ince elbisemi çekerek. Gözlerimi sıkıca kapatıyorum ve tekrar açtığım zaman elbisem yere yattı, yırtıldı. Benim favorilerimden biriydi. Siyah ve yüzünü göremiyorum. Bir deri maske ile kaplıdır. Gördüğüm şey onun delici gözleridir.Çıplak vücuduma yakından bakmak için geri adım atıyor. Utanıyorum. Külotum istanbul escort salonun diğer ucunda, neredeyse oturma odasında. En yakın bölgelerimi ellerimle kapmaya çalışıyorum, ama onları itmek için attığınız adımları. Boynumu tutarak kafamı bir tarafa çevirmemi sağladı ve sert ısırmaya başladı. Nefret ediyorum, utançla, acıyla, korkuyla ya da hissetmeye başladığım neredeyse fark edilemeyecek heyecanla bilmiyorum.Şansım olursa en azından onu sallamaya çalışıyorum, ama bileklerimi tutup sıkıca tutuyor. Onları kafamın üzerine koyup göğsümde yalamaya başlıyor.Kısa bir süre sonra, bir eliyle bileklerimi düzeltir ve serbest eliyle bir anda bana iki parmakla girer. Bir gelgit beynimi sular gibi görünüyor ve daha sonra sallar ve cildimin altındaki sinirlerime yayılır. İki parmak, güçlü, sadece ikisi, bir zevk tsunami oluşturur. Şokta ve hareketlerinin sertliğinde gözlerimi kapatıyorum. Düşük kıkırdama duyuyorum.”Hoşunuza gitmiyor, ama ıslanmışsın,” diye mırıldanıyor kulağıma ve yine gülüyor. Yanaklarınım kırmızı renkte yanıyor ve protesto gösterisinde sırtımda kemerli olduğumu hissediyorum.”Seni serbest bırakacağım ve taşınmayacaksın. Bunu yaparsanız, “gözlerini duruyor ve gözler önüne seriyor” derken olağanüstü bir ceza alacaksınız ve pişman olacağınıza sizi temin ederim.Yutuyorum ve mümkün olduğunca sessiz kalmaya çalışıyorum. Uzuvlarımı tutmaya gerek kalmadan, bacaklarından ayrılıyor ve dilini açığa çıkarmak için ağzını açıyor. Bir inleme beni atlatır ve ben duyana kadar farkına vardım.Dilimi, bilmediğim kıvrımları keşfederek, vulvayı beklenmedik bir kabiliyete götürürüm. Beni kıvırttırıyor ve bacaklarımı neredeyse yanlışlıkla yayıyor.Sevdiğimi düşünecek, tekrar ediyorum, sesimin kafamda olmasına izin ver. Okyanus.Ama gerçek şu ki evet, onu seviyorum, yüksek sesle ifade edemem. Kendimi yabancılığın emirlerine maruz bırakmaya sevdim, bekçiyi indirmeyi çok sevdim . Yavaş yavaş, ellerimin biraz korkuyla yavaş yavaş inmesine izin verdim. Başının arkasındaki saçları kavrayıp, dilini neredeyse imkansız bir yakınlıkta vücudumla kaynaştırarak istekli bir kuvvetle itiyorum. Ama başaramıyorum ve beni cılgınlar gibi sikmeye devam ediyor .. bende sonunda teslim olup anı yaşamak zorunda kalıyorum ve aramızda kalsın bundan cok da buyuk zevk alıyorum .

istanbul escort bayan

istanbul escort bayan

2968 gösterim, 0 gün

İstanbul Escort Yarılma Hikayesini Paylaştı

istanbul escort, istanbul escort bayan Ekim 9, 2017

Eve döndüğümde her bir kemiğimi hissettim ve tek bir şey istedim: Beni sıcak banyosuna koyun ve hiçbir şey yapmayın ve hiçbir şey düşünmeyeyim. Sıcak suda yatmayı seviyorum, suyun nazik hareketleri bedenimdeki hassas dokunuşlara benziyor. Seks dışında dinlenmenin en hoş yolu bence bu sekilde rahatlamaya çalışmak .Suya güzel bir su kokusu verdim ve yorgun bedenimin sıcak suya girmesine izin verdim. Muhteşem, her yerde bu sıcaklık ve bu his tamamen kucaklanmıştır. Vücudum gevşedi. Banyo bittikten sonra güzel yumuşak koltuğuma uzandım, biraz örtbas ettik ve taktığım müziği dinledim. Uyku hızlıca bana geldi. Birdenbire parmak uçlarımda yumuşak bir dokunuş hissettim. Sıcak, nemli ve yumuşak. Bütün vücudum boyunca refah bir titreme. Koşuşturulmuş bir ateş gibi, sırtımda hoş bir tüy pürüzleri yayılıyor. “Ah, o zaten orada o Ayaklarımın üstünde durup öpüşmeyi severdi. Onu tanımadan önce, ayakların erojen bir bölge olabileceğini bilmiyordum. Ancak o bana bunu  bir şekilde hediye etti, vücudumun her santimetrini için bir erojen bölgeye istanbul escort dönüştürmenin ne demek olduğunu kolayca bulabiliyor . .Beni her yerde öptüğü ve yumuşak dilini şımarmasına izin vererek, vücudumun her zaman fırtınadan diğerine düşmesine izin verdim. Daha önce hiç yaşamadığım yoğun duygular ve daha önce hiç hissetmediğim mantıklıydı. Şimdi yanımda haklıydı ve ağzımla ayağımı yavaşça ve şefkatle okşamaya başladı. Parmak uçlarımı yoğun bir şekilde emdi ve sonra bir başkası için bir ayak parmağı aldı. Dilleri şefkatle tabancalarım okşadı ve dişlerini dişleriyle çırptı.Ayağımla benim zevk merkezim arasında doğrudan bir bağlantı olmalı, çünkü bu okşamaların hiç bir etkisi yoktur. Artık değil bile. Hoş şişkinler vücudumdan attı ve bacaklar arasında. Kucağımda iyi bilinen bir sıcaklık yayıldı ve düşük bir inilti dudaklarımdan kurtuldu.”Oh, uyanıksın.” Kulağıma fısıldadı. “O zaman birlikte gidebiliriz” ve dili kulağımın çevresinde ve çevresindeki en hassas noktaları buldu. Sinirlerim dürtüleri daha da artırdı ve bana bacaklara kadar şehvetli hissi verdi. Nemli ve beklediğim gibi hissettim ve amımın dudakları onun öngörülerle açıldı. Onu istedim, onu coveted. Şimdi ve burada ve derhal.Derin nefes alıp tutkuyla öpüşmeye başlamıştım. O da şirinevler escort çıplaktı ve hala sıcaktı. Muhtemelen küvette çıktı, çünkü sıcaklığının her gözenekleri hala sıcağı bertaraf etmiş gibiydi. Parmaklarımı göğsüne saçında gömdüm ve kokusunu içimde kokladım. Kokusunu beğendim! Bana benzersiz ve son derece çekici ve afrodizyaktı sanki ..Ellerim göğsümden karnına ve aşağı doğru dolaştı. Sonra onun duygularının zaten onun üzerinde bir etkisi olduğunu hissettim. Onun aleti zaten yarım direkteydi ve sıkı bir eliyle selamladığımda, tanıdık bir seğirme hissettim. Beklediğim gibi elimi titredi ve dokunduğu için yaladı görünüyordu. Ancak sadece pasif zevk almak istemedi ve bedenlerimi çevirdi, böylece bacaklarım arasında sağ başıyla birlikte kaldı. Dilinin tam yerini buldu ve sanatın tüm kurallarına göre beni şımartmaya başladı. Nazikçe parmaklarıyla amcığımı emerek kendine doğru çekti, dilini küçük ıslak deliğime itti ve her zaman açıklığın etrafında dans etti. Sonra küçük şehvet buldum, yalamaya başladı, yalamak ve emmek daha doğru olur sanırım.Neye odaklanacağımı bilmiyordum: kendi şehvet veya dudaklarım arasındaki güzel duruş. Her ikisini de karşılamaya çalıştım ve emildim, yaladı ve kendisine şımarttı, kendi heyecanımım her geçen gün daha da arttı. Ama vurgulamaktan farklı zevk almak istedim . Protestosuna rağmen kendisinden çekildim ve sadece kucağına oturdum. Hala sivri uçlu horoz doğrudan sıcak deliğime emildi ve yerine getirilmeden önce inledi. Onun tarafından doruğa, harika yalamaya başlamıştı, ama içimdeki sert, sıcak aletini hissetme hissi yerini alacak başka kimseydii. Daha fazla dayanacak gücün kalmadığından hemen  kendisine dondum ve içime patlamasını yoksa altında zevkten öleceğimi söylediğimde gözlerimiz kenetlendi ve durmak istediği halde üzerimde tepinmeye başladı… o gömdükçe ben zevkten inliyor ve kendimden geçiyordum ..ıslak kuvet maceram bununla da kalmadı ama  devamı bi sonra ki hikayemde olacak beyler .

istanbul escort

istanbul escort

2318 gösterim, 0 gün

İstanbul Escort Fantazilerini Anlatıyor

istanbul escort, istanbul escort bayan, şirinevler escort Ekim 6, 2017

Uzun bacaklarını koltuğa uzattı, çıplak ayaklıydı sandaletlerini önde zeminde bırakmıştı. Göğüsleri, pürüzsüz, düz karnı ve altındaki örtüyü gizleyerek belinin etrafındaki tuhaf beyaz kumaşın kaymasını izledi. O kadar şehvetli, öylesine seksi görünüyordu, öğleden sonra ışığa tutuldu. Saçları, parlayan, bakır-altın ipek gibi kafasının etrafına yayılmıştı. Vücudunu indirdi, ince belinin her iki yanındaki koltuklara elini uzattı. Eteklerini kalçalarının üzerine itti ve hemen başını kalçalarının arasına gömdü. Kediğinin sıcak, misk kokusunu üfledi ve sonra dilini ona döktü. Zaten ıslaktı. Bir ‘tarih gecesi’, ve bir kaçını geri atıp iş haftasını sallayıp gevşedikten sonra genellikle canlı tartışmalara başladılar. İş kıyafetinde bile seksi olan güzel bir kadın, uzun, ipeksi, çilek sarışın saçlarını dökmesine ve ceketinden çekmesine izin verdi, bu yüzden mükemmel, canlı saçlı göğüsleri beyaz bluzuna bastırıyordu. Diz boyu muhafazakar eteği bacaklarının ne kadar uzun süre saklanmadığı.sık sık böyle güzel, akıllı, komik bir kadının nasıl kara başardığını merak etti. Uyandığında biraz sabah korktuğunu, bunun istanbul escort ıslak bir rüya olduğunu keşfetti Kocasının sızlandığı kızları ebeveynlerinin evine götürüp resmedebilir. Düşünce onu biraz kıskanç yaptı, ancak yalnızca birbirlerine gençler olarak tanıklık etmesini diledi, çünkü o da içeri girdiler. Yakışıklı bir adamdı, hoşnut ve iyi bir araya getirildi, yeşil gözler ve kare çene vardı ve kıçını ıslak olarak ısıran sinsice, bilerek aklından geldi. O uzun boylu ve omuz omuzluydı ve spor salonuna yaptığı ziyaretler gösteriyordu. Kravatını ve gömlek düğmesini tıkalı bırakarak, onların takım elbiselerindeki “tarih rengini” seviyordu. Seksi, en iyi arkadaşı olmak için – bir kızın isteyebileceği tek şey buydu.hayatlarına biraz renk katmak icin araba seks yapmayı deneyceklerdi . Kucağına sürünerek onu sardı. Ön koltukta bile bol miktarda yer vardı ve tavan yeterince yüksekti, boynunu biraz eğmek zorunda kaldı. seks sahaları için boyutlandırdı. Onu öptü ve kıçını ellerine alarak ağzına girdi, hepsini sıktı, neredeyse kucağından kaldırdı. Yatağa aşırı derecede itaatkar olmamıştı, ama ne yapacağını söylediğinde hâlâ seviyordu. Üstünün alt kısmını kavradı ve başının üstünden soydu. Ne yazık ki, göğüsleri yapamayacak kadar büyük olduğu için sutyen giymek zorunda kaldı. Onu geri almak için sırtına uzandı. Tokaları attı ve kayışları kaydırdı, bütün zamana bakışları. Sutyenini tek bir hareketle çırptı ve göğüsleri önünde gururlu ve sağlam bir şekilde ortaya çıktı. Meme uçları sıkı ve sertti, parmakları veya ağzı için ağrıyordu. Geniş, siki göğsünü görerek neredeyse dudaküstü akıyordu. T-shirt’ünü sutyeniyle koltuğa attı. Onu kendisine doğru çekerken Şirinevler Escort gözlerini dikmek için uzun zamana sahip değildi ve en sevdiği cilde karşı sıcak, ipek cilt hissine kaptı. Elini sırtı eğrisinin altına okşadı ve göğüslerinden birini diğeriyle sardı . Kucağından kıpırdandı ve arka koltukta tırmandı. Yolda, eteğini yukarı doğru uzattı, ona görkemli bir şekilde yuvarlak, lezzetli çıplak kıçını ve hatta uylukları arasında göz kamaştırıcı kedi bir flaşını görerek veriyordu. Arka koltuğa düştü, kıkırdıyordu. Jason şu an nerede oldukları konusunda endişelenmekten çok daha heyecanlıydı.tam bu kadar hazırlık yaptıktan ve sevimeye başlayacakları sırada arabaya dogru tutulmuş polis farlarını gördüler ve alelacele toparlanmaya calıştılar .. polis elinde cop cama vurduğunda bunlar hala toparlanmaya calışıyorlardı ..karsıhala kilodunu giymediğinden sulu amcığı hala ortadaydı ..azgın polis elinde bulunan copu karısının vajınasına sürtünce sinirlense de yaptığı suc olduğundan sesini cıkaracak gücü kalmamıştı ..polis gozunun onunde karısına elinde bulunan cop ile tecavüz ediyor bir yandan da eline aldıı sikini kocasına sıvazlatıyordu .. sekshayatlarına getrmek istedikleri renk karı koca tecavüze ugramalarına dönmüştü ve sessizcebu anı yaşamak zorunda kalmışlardı ..

istanbul escort

şirinevler escort

3000 gösterim, 0 gün

Bakire İstanbul Escort Hikayesi

istanbul escort, istanbul escort bayan Ekim 6, 2017

Uzun bacaklarını koltuğa uzattı, çıplak ayaklıydı sandaletlerini önde zeminde bırakmıştı. Göğüsleri, pürüzsüz, düz karnı ve altındaki örtüyü gizleyerek belinin etrafındaki tuhaf beyaz kumaşın kaymasını izledi. O kadar şehvetli, öylesine seksi görünüyordu, öğleden sonra ışığa tutuldu. Saçları, parlayan, bakır-altın ipek gibi kafasının etrafına yayılmıştı. Vücudunu indirdi, ince belinin her iki yanındaki koltuklara elini uzattı. Eteklerini kalçalarının üzerine itti ve hemen başını kalçalarının arasına gömdü. Kediğinin sıcak, misk kokusunu üfledi ve sonra dilini ona döktü. Zaten ıslaktı.kendisin bana verdiğindne artık cok daha fazla emindim ve yavaşca yanına uzanmak istedim ..kabaran aletim bir pusula gibi nereye doneceğimi gosteriyordu . henüz bakire olması biraz kafamı karıştırıyor olsa da ben artık bu günün final olacağından adım gibi emindim. dolgun  memeleri avularımdan taşarcasına dolduruyordu.. ev de yatagın kenarına doğru cektiğimde tüylü vajınasıo darcaık hali ile karşımdaydı .. ilka bacaklarını opmek istediğimde bütüm vucudunun altımda titrediğini fark ettim .. Göğüsleri, pürüzsüz, düz karnı ve altındaki örtüyü gizleyerek belinin etrafındaki tuhaf beyaz kumaşın kaymasını izledi. O kadar şehvetli, öylesine seksi görünüyordu, öğleden sonra ışığa tutuldu. Saçları, parlayan, bakır-altın ipek gibi kafasının etrafına yayılmıştı.alçasına koydu ve başını sallarken çalışmaya başladı. Saçlarını topladı ve yüzünü geri çevirdi, onu izledi. Ağzında olmak, çenesini uzatmak, boğazının arkasına doğru uzatmak çok severdi. Dudak doluğunu hissetti, nefes aldı ve daha da derine indi; O kurtardı ve ağzını ileri ve geri çekerek, içeri alamadığı şeyleri okşadı, yumruğu etrafında sımsıcaktı.tam o anda anidengeri donen hatun eline almış olduğu strponu gostererek ondan sona sırnaın ona geleceğini soyleyerek onu altında inletmek istediğini soyledi .. adam bir bakireden boyle bir cıkış beklemediğinden once afallasa da neden olamsın diyerek denemek istedi.. seftalisi artık ısırılmış olan kadın bir uzman gibi adamı altına alıp sikmeye başladı. ava giden avlanır gibi sikecekkenn sikilen pozisyonuna düştü adam ..

istanbul escort

istanbul escort

3102 gösterim, 0 gün

İstanbul Üniversiteli Escort Ceylan

istanbul escort, istanbul escort bayan Ekim 6, 2017

Selam beyler hepinize iyi günler diliyorum ben İstanbul escort Ceylan 26 yaşındayım çevresi tarafından her zaman tatlı dili hoş sohbeti ve güzel vücuduyla tanınan biriyim. Beyaz tenliyim ve kızıl saçlara sahip yeşil gözlü bir kadınım.174 boyunda 63 kilo ağırlığındayım özellikle uzun boyum sayesinde erkeklerin her zaman ilgisini çeken ve sürekli gözlerini ayıramadıkları bir kadın oldum. İstanbul escort olarak çalışan bir kadın olarak sanırım bu ilgi ve alakanın hoşuma gitmesi gayet normal sizde hak verirsiniz özellikle benim gibi eskortluk yapıp siz elit beylere hizmet eden bir bayanın beyler tarafından beğenilmesi ve benim buna sevinmem bence de çok normal bir durum. Aslında İstanbul’a sonradan geldim üniversite eğitimim için şuanda özel bir şirkette yönetici asistanı konumundayım ama yine de gelirim istediğim düzeye gelene kadar üniversite öğrencisi olarak yapmış olduğum bu escortluk mesleğine devam etmeyi düşünüyorum. Aslında bu mesleği yapmak sadece para kazanmak demek değil benim için normalde zaten lüks yaşamayı seven bir insanım tabi ki her insan her zaman lüks giyinmeyi lüks yaşamayı sever veya bunu hayal eder ama ben bunun için sadece hayal etmenin yetmediğini bilen ve siz elit beylere bu nedenle severek hizmet eden bir bayanım. Sizlerle isterseniz yemek yer discoya gidip dans ederim isterseniz kaçamak tatillere çıkar ve birbirinden güzel anlar yaşar ve sizlere yaşatırım. Zaten escortluk sadece bir yatak arkadaşlığı demek değildir bizim gibi özel kadınları diğerlerinden ayıran şey sizin gibi elit beylere kusursuz ve her şekilde hizmet verebilecek sizin yüzünüzü her şekilde güldürebilecek kadar kendini geliştirmiş kadınlar olmamız. İstanbul escort olarak sadece siz beylerin mutluluğu için masaj eğitimi almış ve profesyonel olarak sizlere masözlük yapan bir kadın haline  geldim. Siz beyler ile yatağımı paylaşırken aynı zamanda sizlerin de benimle fantezilerinizi paylaşmanızı istiyorum öyle bir duygu hissetmeliyiz ki siz benim yanımda hiçbir yerde olamadığınız kadar rahat olmalısınız emin olun ben sadece iş gözüyle baktığım için değil farklı fanteziler ve uçuk kaçık şeyleri sevdiğim için yatakta sizi kırmayacağım ve sizde saklı bıraktığınız fantezileri benimle gerçekleştireceksiniz. İstanbul escort bayan olarak görüşmelerimi  genellikle kendime ait olan  bizi kimsenin rahatsız edemeyeceği eşyalarını tek tek kendi ellerimle sizlerin rahatını  düşünerek seçip dekore ettiğim evimde sizleri ağırlayarak gerçekleştiriyorum veya benim evimde görüşmek istemezseniz sizlerin misafiri olarak 4-5 yıldızlı otel odalarında sizlerin misafiri olarak görüşmelere katılıyorum ama lütfen seçeceğiniz otel en azından size söylediğim semt yakınında olursa çok sevinirim sonradan yol benim veya sizin için çileye dönüşmesin. Yazımın tümünde genel olarak bahsettiğim gibi ben sizi mutlu edebilecek her şeye sahibim size ister bir arkadaş ister sevgili gibi yaklaşabilecek isterseniz sadece yatağınızda aklınızdan çıkmayacak sanki daha önce hiç sevişmemişsiniz gibi sizi kendinizden geçirecek bir kadın olarak sizlere hizmet veriyorum ama tabi ki benimde bazı kurallarım var kesinlikle korunmasız seks yapmıyorum  iki tarafında sağlığı ve aldığı riskler düşünülünce umarım sizde bana hak verirsiniz İstanbul escort bayan olarak bu konuda lütfen bana gelen misafirlerimin ısrarcı olmamasını diliyorum. Benimle görüşmek isteyen beyler yazımı okuduktan sonra benden hoşlandıysanız ve benimle birlikte vakit geçirmenin tadını çıkarmak istiyorsanız tek yapmanız gereken şey sitede bulunan telefon numaramdan beni arayıp müsait olduğum ilk zamanda buluşmak için randevulaşmak ve lütfen görüşmek istediğiniz saatten en az 3-4 saat önce arayın beni çünkü her zaman müsait olamıyorum size de hayır cevabı vermeyi hiç istemem kendinize iyi bakın biran önce aramanızı bekliyorum.

2634 gösterim, 0 gün

İstanbul Escort Siteleri

istanbul escort, istanbul escort bayan Ekim 6, 2017

Merhabalar Sevgili beyler beni okuyan herkese öpücükler  yazımda kendimden kısaca bahsetmek istiyorum görüşmelerimizde daha sıcak bir ortam oluşması adına ben İstanbul escort bayan Sena esmer uzun dalgalı kömür karası saçlara sahibim ela can yakıcı gözlerim vardır 170 boyunda uzun sütün bacaklarım bulunmaktadır İstanbul escort bayan olarak  2 yıldır siz elit beylere hizmet vermekteyim 24 yaşındayım  aslen İstanbul  şehrindenim  tonton babam ve melek annem halen İstanbul  da yaşamaktadırlar 3 yıl önce kadar kısa süren bir evlilik yaptım severek ve isteyerek yapmadığım görücü usulü bu evlilikte aradığımı bulamadım 3-4 ay sonra  ayrıldım İstanbul  da çalışmış olduğum özel şirketin İstanbul da şubesi açıldığında doğruyu söylemem gerekirse çok sevindim çünkü hayallerimde yeni bir hayat ve İstanbul hep vardı tayin isteğimi müdürlerime ilettim ve  bir ay sonrada İstanbul da yeni bir hayata merhaba dedim  kişinin işinde huzurlu olması hayatında önemi büyüktür halen aynı şirkette çalışmaktayım sevgili beyler İstanbul escort bayan olarak  sizlere sadece akşam 7 den sonra hizmet vermekteyim lütfen gündüz görüşme talebinde bulunmayınız  bu konuyu özellikle belirtmek istiyorum birazda seks hayatımdan bahsetmek istiyorum vücut ölçülerim 90-60-95 olup oldukça seksi bir  fiziğe sahibim her zaman erkeklerin bakışlarına maruz kalmış o bakışlarda adeta beni soyup seviştiklerini hissetmem hiç de zor olmamıştır  sevgili beyler  şahsım olarak seks yapmayı kendimde çok sevmekteyim İstanbul escort bayan olarak işimde titiz ve duyarlıyım hiçbir zaman oldu bitti  bir seks  yaşamadım yaşatmamda bunu emin olabilirsiniz aceleye getirilmeyen bir seks yaşamak olmazsa olmazımdan diyebilirim tek dikkat ettiğim konu kondomsuz ilişkiye asla girmem her iki tarafın sağlığı açısından sizlerde taktir edersiniz ki önemlidir  siz değerli beylerin korunmasız ilişki için ısrarcı olmamanızı rica ederim sevgili beyler yatakta her türlü oyunlarınızda size  dişiliğim ve güzelliğimle hizmet ederim bir erkeğin beni arzulaması bende çok önemlidir  ön sevişmeye önem veririm ön sevişme sonrası gelen dakikalarda beni arzuladığınızı hissetmek bana gurur verir sizin sıcak ve samimi oluşunuz beni de şaha çıkarır her dakikayı iliklerinize kadar hissettireceğimin garantisini veriyorum sizlere ve açıkça söylüyorum ki bundan sonra ben varım belirsiz bayanların peşinden koşmak zorunda değilsiniz hayatınız da hiçbir zaman unutamayacağınız bir  seks sunuyorum sizlere son derece sıcak kanlı  bir elit  kadınım  karşımdaki siz beylerinde öyle olmasını istiyorum kaliteli bir zaman sizlerin de hakkı bu kaliteli zamanı sadece bende bulabilirsiniz  eyer arzu ederseniz sadece akşamları olmak üzere  katılacağınız her hangi bir davette  eğlencede  sizlere eşlikte edebilirim bu bana onur verecektir İstanbul escort bayan olarak görüşmelerimi  kedime ait evimde yapmaktayım gayet konforlu ve modern döşenmiş  evimin alt katında küçük bir havuzum mini bir bahçem bulunmaktadır üst katı tamamen sizin   rahatınız için döşediğimi belirtmek isterim eyer arzu ederseniz ücreti sizin tarafınızdan ödenmiş bana da yakın olan 4-5 yıldızlı otellerde de görüşme sağlayabilirim  sevgili beyler kısaca kendimi size anlatmaya çalıştım umarım başarmış ve size de pozitif enerjimi geçirmişimdir sekste sınır tanımadığımı tekrarlamak istiyorum tüm hayallerinizi bende iri  göğüslerim ve geniş kıvrımlı kalçamda karşılayacaksınız mutluluğun  zirvesine  birlikte çıkacağız ve yanımdan huzurlu ayrılacaksınız 3-4 görüşmemiz sonrasında beni iyi tanıyacak ve   bu yazdıklarımda  ne kadar dürüst olduğumu anlayacaksınız bilmenizi isterim ki bende karşımda öncelikle dürüst bir bey isterim sonrasında gelen sıcaklık samimiyet ve sohbet emin olun sekse yansıyacak ve huzurlu mutlu kaliteli bir zaman geçireceğiz bana ulaşmak için sitede bulunan numaramdan aramanız yeterli olacaktır sevgilerimle görüşmek üzere

2476 gösterim, 0 gün

Sayfa 1 of 21 2
  • Kıvırcık Sacını Topuz Yapan Avrupa Yakası Escort Merve

    Tarafından AÇIK Şubat 26, 2019 - 0 Yorumlar

    Selam aşkım benim adım Merve 28 yaşındayım 1.70 boyunda ve 58 kiloda muhteşem ve hoş bir avrupa yakası escort kadınım. Sana hayatının daha içten biçimde yaşayacağın bir cinsellik hikâyesinin başlangıcını gerçekleştiriyorum ve seninle unutulmaz bir biçimde ilişkiye dâhil olacağımızı sen de göreceksin. Cinsellik hayatın boyunca inanılmaz bir biçimde ilişkiye değineceğin güzellikleri sen de elde edecek

  • Porno Videolar Ceken Şirinevler Escort

    Tarafından AÇIK Aralık 6, 2017 - 0 Yorumlar

    bebeğim benim . tam, öpülebilir dudaklar ve porselen beyaz dişlerle ay gibi yüzü olan koca gülümsemesi ile de baş donduren zerafet ve şıklık abidesi şirinevler escort bayanım .beni izlemek isteyen beyler icin pek cok porno videomunda olduğunu soylemek isterim. o sosyal medyayı sallayan azgın hatun benim anlayacağınız beyler ve sıra sizi de havalara ucurmaya geldi. Gerçekten

  • Sevgilim Teknede Zorla Becerdi

    Tarafından AÇIK Ekim 19, 2017 - 0 Yorumlar

    Sıcak bir yaz akşamı, güneş parlıyor, ancak gün boyunca olduğu kadar güçlü değil. Göldeki tek tek biziz. Kabinin çatısında yatıyorum ve çıplak derimi  okşayan akşam güneşinin tadını çıkarıyorum. Sırtımda döndüğümde, minik su kabarcıklarının bana ne kadar damlacıklarını fark ettim. Sonra ıslak, soğuk ama çok yumuşak bir vücut bana uzanıyor ve derin ve samimi olarak öptüm.

  • Fantazi şirinevler escort , istanbul escort

    Tarafından AÇIK Temmuz 21, 2017 - 0 Yorumlar

    Plajda denizse girerekken penisini ağzına alan bir kız veya plajda domaltarak becermek istediğin bir escort kadın olsun diye sağa sola dört göz ile bakara beklediğin zamanlar olmuştur. Bu yüzden de senin bu cinsel istekliliğini bastırmak ve orgazm dolu saatlerde benim ile tanışmak için harekete geçtiysen senin de bu açıdan gerekli ön bilgilerim kısmında bulacağın pek

  • 19 yaşında taptaze cıtır lolita

    Tarafından AÇIK Şubat 22, 2017 - 0 Yorumlar

    Selam beyler ben siz değerli beylerle birlikte gerçekten tam anlamıyla eğlenmesini bilen bir escort bayan olarak adım Sevda. Siz değerli ve kıymetli beyleri kendi ağırlamayı tercih ediyorum çünkü sizleri kendi evimde daha çok rahat ettireceğime inanıyorum canlarım başka bir mekanda birlikte olmayı ne yalan söyleyeyim çok fazla sevmiyorum daha doğrusu kendimi rahat hissetmiyorum. O yüzden